Veřejná zakázka: VZ 73.19 Zpracování projektové dokumentace na „Zateplení obvodového pláště, střechy a stropů sklepních prostor, oprava střechy a výměna oken bytových domů Fr. Formana 55, 57, Ostrava-Dubina”

Informace o veřejné zakázce

fáze zadávacího řízení Zadáno (v archivu)
Zakázka byla zadána.
DBID: 1650
Systémové číslo: P19V00000388
Evidenční číslo zadavatele: VZ 73.19
Dle zákona: č. 134/2016 Sb.
Evidenční číslo ve VVZ: Z2019-027893
Datum zahájení: 09.08.2019
Nabídku podat do: 16.09.2019 10:00

Název, druh veřejné zakázky a popis předmětu

  • Název: VZ 73.19 Zpracování projektové dokumentace na „Zateplení obvodového pláště, střechy a stropů sklepních prostor, oprava střechy a výměna oken bytových domů Fr. Formana 55, 57, Ostrava-Dubina”
  • Druh veřejné zakázky: Služby

Stručný popis předmětu:
Předmětem veřejné zakázky je zpracování projektové dokumentace na vydání stavebního povolení a dokumentace na realizaci stavby a výběr dodavatele.
Jedná se o rekonstrukci bytových domů na ul. Fr. Formana 55, 57, které tvoří jeden komplex o dvou samostatných vchodech, a to v rozsahu zateplení obvodového pláště, střechy, stropů sklepních prostor, oprava střechy a výměna oken.

Projektová dokumentace bude zpracována v rozsahu: zaměření stávajícího stavu, průzkum střech, sklepů, zateplení obvodového pláště, střechy, stropů sklep. prostor (zvážení nutnosti zateplení technického suterénu), oprava střechy vč. výměny střešní krytiny a klempířských prvků, oprava balkonů (vč. výměny ocelového zábradlí, nových sušáků na prádlo, u zasklených balkonů výměna nebo přizpůsobení zasklení), výměna oken v celém domě vč. žaluzií v bytech (nutno vyřešit úpravu osazení nových balkonových dveří s ohledem na zateplení ostění). Zadavatel požaduje v bytech okna plastová, na pavlačích okna hliníková s úpravou členění oken na pavlačích. V bytech bez balkonů požadavek na sušáky do oken. Výměna mříží sklepních oken, výměna vstupních dveří (požadavek na hliníkové dveře) a výměna zvonkového tabla, oprava a nátěr ocelové konstrukce u vstupních dveří, oprava vstupů (výměna venkovní dlažby s čistící zónou, vč. opravy vstupního prostoru zádveří), provedení hydroizolace domů.
Projektant prověří nutnost provedení sanačních omítek ve sklepních prostorách, opravu okapových chodníků, vyřešení odvádění dešťových vod od domu ze strany pole, oprava žlabů a vyspádování. Ornitologický posudek a PENB.
Podrobněji viz zadávací dokumentace.

Druh zadávacího řízení, předpokládaná hodnota

  • Druh řízení: otevřené řízení
  • Režim veřejné zakázky: nadlimitní
  • Předpokládaná hodnota: neuvedena

Zadavatel

  • Úřední název: Statutární město Ostrava, městský obvod Ostrava-Jih
  • IČO: 00845451
  • Poštovní adresa:
    Horní 791/3
    700 30 Ostrava-Hrabůvka
  • Id profilu zadavatele ve VVZ: Z2017-012360

Adresa kontaktního místa

Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na:
prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK (https://zakazky.ovajih.cz)

Kontakt

Položky předmětu

Zadávací dokumentace

Vysvětlení, doplnění, změny zadávací dokumentace

Hodnocení nabídek

Veřejné dokumenty

Formuláře

URL odkazy

Plnění smlouvy na základě veřejné zakázky