Veřejná zakázka: VZ 13.22 Rekonstrukce školní kuchyně vč. pořízení vybavení při ZŠ MUDr. E. Lukášové a Klegova, Ostrava-Hrabůvka

Informace o veřejné zakázce

fáze zadávacího řízení Zadáno (v archivu)
Zakázka byla zadána.
DBID: 3586
Systémové číslo: P22V00000052
Evidenční číslo zadavatele: VZ 13.22
Dle zákona: č. 134/2016 Sb.
Evidenční číslo ve VVZ: Z2022-002957
Datum zahájení: 19.01.2022
Nabídku podat do: 24.02.2022 10:00

Název, druh veřejné zakázky a popis předmětu

  • Název: VZ 13.22 Rekonstrukce školní kuchyně vč. pořízení vybavení při ZŠ MUDr. E. Lukášové a Klegova, Ostrava-Hrabůvka
  • Druh veřejné zakázky: Dodávky

Stručný popis předmětu:
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření smlouvy o dílo a kupní smlouvy s jedním dodavatelem na realizaci, akce je kompletní rekonstrukce školní kuchyně při ZŠ MUDr. E. Lukášové a Klegova, v rozsahu nutných stavebních prací a vč. pořízení gastrovybavení (zařízení velkokuchyní) dle platných hygienických norem, v rozsahu projektové dokumentace zpracované společností BKB Metal, a.s., IČ: 25355643 v 11/2021.
Realizace spočívá v provedení stavebních úprav pro dodání a instalaci nového gastrovybavení v dotčené části budovy, tedy v prostoru kuchyně, skladového hospodářství a veškerého zázemí gastroprovozu, Pro novou technologii kuchyně je potřeba změna dispozičního řešení v rámci přesunu nebo doplnění nových příček, zvětšení stropního prostupu pro VZT, a dále výměna stávající podlahy v 1NP a 1PP včetně veškerých rozvodů a vzduchotechniky.
Demontáž stávajícího gastrovybavení, jeho likvidace, pořízení, dodávka a montáž nového gastrovybavení (zařízení velkokuchyní) včetně zpětné montáže části stávajícího gastrovybavení bude probíhat v součinnosti a v návaznosti na provádění stavebních úpravy. Součástí dodávky gastrotechnologie je doprava, montáž, komplexní vyzkoušení a uvedení do provozu, záruční servis včetně provádění 2x ročně pravidelných servisních prohlídek gastrovybavení po dobu záruky.
V rámci inovativního řešení bude při gastrovybavení školní kuchyně použita moderní technologie, která umožňuje moderní a zdravější přípravu stravy klasické kuchyně či kuchyně odlehčeného typu.

Druh zadávacího řízení, předpokládaná hodnota

  • Druh řízení: otevřené řízení
  • Režim veřejné zakázky: nadlimitní
  • Předpokládaná hodnota: 20 313 086 Kč bez DPH

Zadavatel

  • Úřední název: Statutární město Ostrava, městský obvod Ostrava-Jih
  • IČO: 00845451
  • Poštovní adresa:
    Horní 791/3
    700 30 Ostrava-Hrabůvka
  • Id profilu zadavatele ve VVZ: Z2017-012360

Adresa kontaktního místa

Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na:
prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK (https://zakazky.ovajih.cz)

Kontakt

Položky předmětu

Zadávací dokumentace

Vysvětlení, doplnění, změny zadávací dokumentace

Hodnocení nabídek

Veřejné dokumenty

Formuláře

URL odkazy

Plnění smlouvy na základě veřejné zakázky